Inaktiv platsannons

Lärare i matematik på Språkintroduktion i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Lärare i matematik på Språkintroduktion

Peabskolan AB är ett helägt dotterföretag till Peab och finns i Ängelholm, Malmö, Solna, Upplands Väsby och Göteborg. Vi utbildar idag ca 400 ungdomar och erbjuder sedan 2006 Bygg- och anläggningsprogrammet för behöriga och Introduktionsprogram för icke behöriga elever.

Peabskolans verksamhet bygger på en pedagogisk modell där verklighetsbaserat lärande, ett aktivt värdegrundsarbete, kurs- och ämnesintegrering samt en djupgående modell för individualisering är de fyra grundprinciperna. Utvärderingar baserade på både kvalitativa och kvantitativa resultat visar att modellen hittills varit mycket framgångsrik. Peabskolan är en fristående skola och tillämpar ferietjänst.

På Peabskolan i Göteborg bedriver vi Språkintroduktion som är ett gymnasialt introduktionsprogram. Vi arbetar i en platt organisation och i små arbetslag där varje medarbetare får stort utrymme både att bidra och att växa. Detta skapar en modern och högkvalitativ utbildning.

Vi söker dig som är legitimerade lärare med ämnesbehörighet i matematik årskurs 4-9, för undervisning inom ramen för Språkintroduktion. Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på 50-80 % med tillträde den 13 augusti. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat tematiskt samt att du har erfarenhet av språkintroduktion eller annat arbete med nyanlända ungdomar.

Du är nytänkande, utvecklingsinriktad och tycker att det är utmanande att vara delaktig i pedagogiskt utvecklingsarbete. Vi arbetar kurs- och ämnesintegrerat, vilket förutsätter ett stort mått av flexibilitet och uppfinningsrikedom hos alla medarbetare. Eftersom våra Språkintroduktionselever är obehöriga är det viktigt att du förstår vikten av att arbeta individualiserat, och att du verkligen tror på alla elevers möjlighet att, med rätt stöd och rätt pedagogisk metod, lyckas nå målen. Vi söker dig som har ett stort engagemang för elever, mångfald och integration och som dessutom kan vara en god ambassadör för den pedagogik som vår verksamhet bygger på.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 30 juni.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej