Inaktiv platsannons

Assistent till logistikavdelningen i Solna

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra drygt 170 butiker runt om i Sverige.

Om tjänsten

Din roll

Du kommer att tillhöra ett härligt team där du stöttar övriga kollegor främst genom att hantera olika administrativa uppgifter. Du arbetar självständigt med kontroller av fakturor, uppföljning av kostnader, sammanställning av rapporter och arkivering. En stor del av din arbetsdag består av att ha mycket telefonkontakt med butiker och externa parter. Du får också möjlighet att medverka till att utveckla och förbättra processerna inom de olika områdena.

 
Din bakgrund

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande i grunden, och som trivs bäst när du får ägna dig åt administrativa arbetsuppgifter. Har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande.

Som person är du driven och har ögat för vad som administrativt behöver uträttas. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men tycker även om att arbeta självständigt. Du sätter en stolthet i att hålla ordning och reda och är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Dina kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel, är goda. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Kan du dessutom tyska är det meriterande.   

 
Vad vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är ett vikariat på heltid med tillträde September 2018 t.o.m. 31 December 2019. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt huvudkontor i Solna.

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)