Inaktiv platsannons

Medarbetare till affärssupport- vikariat i Stockholm

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Nu söker vi en medarbetare till avdelningen för affärssupport. Affärssupport är en del av ekonomiavdelningen och består idag av elva medarbetare. Vårt uppdrag är att administrativt bistå samtliga affärsområden som tex Restaurang, Dagligvaruhandeln och Spendrups International, mfl. Arbetet innebär stora kontaktytor och därmed såväl interna som externa kunder.

Affärssupport är en avdelning där vi har stort fokus på kvalitet, mycket högt i tak och öppen kommunikation, vilket gör att man har stora möjligheter att utvecklas!

Arbetet som handläggare är ett vikariat fram till 31 augusti 2019, men möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning:

Bakgrund & erfarenhet:

Som person:

Personliga egenskaper du bör ha är att du är stresstålig, noggrann med stort fokus på kvalitet. Du är en självgående person som är van att ta egna initiativ och trivs med stort eget ansvar. Eftersom detta är ett administrativt arbete krävs det att du har förmågan att planera, prioritera samt organisera upp ditt arbete för att genomföra det på ett, för verksamheten, effektivt sätt. Du behöver vara en social och flexibel person som är serviceinriktad. Därtill har du ett gott siffersinne. 

Din ansökan:

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter, personlighet motiverar varför är du rätt person för denna tjänst. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 14 juni
Tillträdesdag: Snarast, enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: Tjänsten är ett vikariat fram till 19e augusti 2019 med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd mellan kl.8-17.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej