Inaktiv platsannons

Brand Impact söker Sveriges vassaste projektledare, Är det du? i Stockholm

Brand Impact hjälper varje dag välkända varumärken att lansera sina produkter runt om i landet i form av inspirerande butiksaktiviteter och event. Vi är det självklara valet för dig som söker ett omväxlande och flexibelt extrajobb.

Om tjänsten

OM OSS

Brand Impact är Sveriges största och mest anlitade Brand Experiencebyrå. Vi tar fram kreativa koncept, skapar kampanjer med grafisk kommunikation och implementerar dessa. Vår inriktning är konsumentvarumärken och vi arbetar med flertalet kanaler. Brand Impact är en del av SSI - världens största leverantör av Brand Experiences. Nu växer vi och söker därför efter fler kollegor som vill arbeta med oss. 

ARBETSPLATS OCH KULTUR

Vi är ett härligt gäng på 30 personer som sitter i ett av Sveriges snyggaste kontor i Årsta, ett stenkast från city. Hos oss är allting möjligt. Vår entreprenörsanda är en stor del av vår kultur och vi strävar alltid efter att tillsammans se möjligheter och jobba för att förenkla vår tillvaro. Tid för reflektion är A och O och tillsammans utmanar vi gärna både varandra och våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER 
Du kommer arbeta med välkända varumärken, såväl svenska som internationella. Tjänsten som projektledare innefattar följande arbetsuppgifter: 

  • Kundkontakt och ansvarig för kampanjer mot egna kundkonton.
  • Koncept och idéframtagning vid lanseringar av nya produkter.
  • Samordning och bevakning av kundaktiviteter.
  • Leda arbetet vid skapandet av material och presentationer, via vår grafiska avdelning.
  • Utformning av informationsbrev, kampanjinstruktioner och olika typer av underlag. 
  • Uppföljning av kampanjer och återrapportering till kund. 

Marknadsprojekt och analysarbeten samt möjligheten att driva mindre projekt är möjliga arbetsuppgifter i kommande perioder.

Du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och du kommer arbeta i ett klimat som uppskattar egna initiativ. Du rapporterar löpande till ansvarig kundchef. Då vi växer finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

UTBILDNING/ERFARENHET 
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, universitet, IHM eller liknande. Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet samt arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, dock inget krav. Att du har B- körkort ser vi som en stor fördel. 

Som person har du ett stort personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är social, kreativ, har höga ambitioner, ser möjligheter, gillar förändringar och ett högt tempo. Du har ett affärssinne och ser lösningar istället för problem. Du har lätt för att samarbeta i ett team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är mån om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet. Du är nytänkande och kreativ och sprider massor av härlig energi runt omkring dig. 

Vi kommer att löpande under rekryteringsprocessen kalla till intervjuer. 

Lycka till!

 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej