Inaktiv platsannons

Junior Buyer i Stockholm

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

ISS söker en Junior Buyer som vill vara med och forma framtiden i ett av Sveriges största och ledande tjänsteföretag. För att uppnå ISS ambitiösa vision; ”The world’s greatest service organization” krävs en laguppställning utöver det vanliga. Därför vill vi nu få kontakt med en Junior Buyer som är just det, något utöver det vanliga.

Om rollen

Som Junior Buyer har du leverantörsansvar och ansvarar för att utifrån Category Managers riktlinjer välja ut och skriva avtal med de leverantörer som bäst säkrar ISS strategiska mål. Du kommer framförallt att arbeta mot området Food & Beverage.

Inom ISS värdesätts gott affärsmannaskap och ditt huvudsakliga uppdrag blir att säkerställa att bästa möjliga villkor med hållbar leveransbas upprätthålls. Du kommer att arbeta efter en genomtänkt inköpsstrategi som tydligt anger mål och aktiviteter inom områden som besparing, Supplier Relationship Managment och Internal Stakeholder Management. Några av dina huvudsakliga uppgifter består av upprättande av upphandlingar, förhandlingar, implementering av nya avtal och avtalsskrivning.

Rollen rapporterar till Inköpschef Sverige (CPO). Tjänsten är på heltid och är placerad vid ISS huvudkontor i Stockholm, Liljeholmen. Resor förekommer i begränsad omfattning.

 

Vem vi söker

Vi söker en analytisk person som är i början av sin karriär. Branschbakgrund är mindre viktigt. På ISS vet vi att ny input är en förutsättning för att utvecklas och bli bättre. Det centrala är din personlighet i kombination med ett genuint intresse av Inköp. Då du i denna roll kommer att arbeta i flera parallella projekt ser vi att du är en naturligt duktig projektledare. Som person är du kommunikativ och samarbetsorienterad. Du är lika bekväm med att vårda dina relationer till olika stakeholders som du är med att sätta dig in i avtalsdetaljer.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat och har en akademisk examen med goda resultat inom ekonomi, juridik eller teknik.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en plats i teamet som skapar ”The world’s greatest service organization”. Vid ISS känner vi genuin stolthet och passion för det arbete vi gör och ser till att ha roligt längs vägen.

Inköpsfunktionen vid ISS arbetar nära den operativa verksamheten. Med utvecklade system och processer och skapar vi värde och kvalitet i leveransen till ISS största kunder. Vi ser att denna tjänst är ett utmärkt steg för dig som är i början av din karriär. För oss är utveckling viktigt och för rätt person ger denna roll en god plattform för vidare karriär inom företaget och Inköp.

 

Personlig professionell utveckling står högt på vår agenda – så vill du, vill vi!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader, med start efter sommaren.

Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Inköpschef henrik.lindhe@se.issworld.com.

 

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej