Inaktiv platsannons

Sommar & säsong på Lisebergs hotell, stugor & camping 2018 i Göteborg

Om tjänsten

Sommar & säsong på Lisebergs hotell, stugor & camping 2018
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Stans roligaste arbetsplats i sommar! Liseberg kan erbjuda dig en annorlunda och positiv arbetsmiljö med närhet till glädje och skratt, möten med förväntansfulla gäster från världens alla hörn, arbetskläder och lön enligt avtal. Här på Liseberg får du vara dig själv då vi respekterar och uppskattar varandras olikheter och många Lisebergare tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på Liseberg! Det som får ett Lisebergsbesök att verkligen överträffa alla förväntningar är mötet med trevlig personal – i allt från lyckohjul och attraktioner till restauranger och hotell. För att lyckas med detta har vi alla Lisebergare ett gemensamt ansvar att möta våra gäster med hjärtat och skapa upplevelser värda att längta till.

Kanin, Kock eller Glassförsäljare – vad passar dig? Detta år har vi tre annonser för våra tjänster inom områdena; nöjesparken, hotell, stugor & camping samt restaurang. Gemensamt för våra tjänster är att du arbetar med service och gästbemötande. Titta gärna in på vår hemsida Liseberg.se/jobbahososs, där du kan läsa mer om våra olika tjänster. 

Hotell, stugor & camping
Den här annonsen vänder sig till dig som vill ge våra gäster som övernattar i Göteborg en minnesvärd upplevelse. Vi erbjuder övernattning för våra gäster på Lisebergsbyn med mysiga stugor, camping Askim Strand nära havet eller Hotell Liseberg Heden - vårt hemtrevliga hotell mitt i centrum. Det finns många spännande tjänster med allt ifrån receptionist, städ- och frukostmedarbetare eller fastighetsmedarbetare.

Restaurang
Drömmer du om att arbeta på någon av Lisebergs högklassiska a la carte restauranger och krogar, var och en med sin speciella inriktning, och har erfarenhet från restaurangbranschen, ber vi dig att söka via annonsen:


Nöjesparken
Vill du arbeta inne i nöjesparken med allt ifrån att vara parkvårdare, entrévärd, restaurang- och fastfoodmedarbetare till att vara attraktionsförare och lyckohjulsmedarbetare ber vi dig söka via annonsen:
 


Är du en Lisebergare?
Mötet med gästen ska alltid präglas av glädje, omtanke, kvalitet, kreativitet och säkerhet. Vi söker därför dig som är en naturlig glädjespridare och kan känna igen sig och vilja arbeta utifrån dessa värdeord. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i varierande åldrar, olika bakgrunder och olika personligheter. Du måste vara minst 18 år (eller fyller 18 senast 25 juni) och att du behärskar svenska eller engelska. Kan du ytterligare språk är det givetvis ett plus. Arbetstiderna varierar mellan våra olika avdelningar; kväll- och morgonpass och det är även mycket helgarbete. På Lisebergsbyn finns möjlighet att söka heltidsarbete från början av april. För vissa av våra tjänster krävs körkort, speciell utbildning eller erfarenhet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej