Inaktiv platsannons

Betongare i Borlänge

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Betongare

Vi behöver nu förstärka vår byggverksamhet i Borlänge med fler duktiga, engagerade och erfarna medarbetare inom betong/armering.

Vi söker medarbetare till vår entreprenad i Dalarna.

Yrkesbevis som betongarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som person är du samarbetsvillig, ansvarfull och fungerar väl med både kollegor och kunder. Att du har en hög säkerhetsmedvetenhet i ditt arbete ser vi som en självklarhet eftersom vi prioriterar en säker arbetsmiljö.

Att arbeta som betongarbetare på Peab Bygg är ett omväxlande arbete,  arbetsuppgifterna varierar från att armera, sätta väggform och gjuta allt från slitsar till stommar.

Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej