Inaktiv platsannons

Distriktsingenjör i Kista

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Distriktsingenjör

Peab Byggservice i Stockholm/Uppsala är inne i ett expansivt skede där vi söker nya kompetenta kollegor.

Som Distriktsingenjör på Peab Byggservice blir du en nyckelperson i bolaget och får stora  möjligheter att självständigt lägga upp ditt arbete. Du företräder distriktet och har ett helhetsansvar att samordna distriktets Inköps-, kalkyl-, och KMA-frågor (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö).

I arbetsuppgifterna ingår att driva processer i de projekt vi driver, jobba operativt med KMA frågor, övergripande teckna och utveckla byggserviceavtal med lokala leverantörer, implementera och följa upp beslut, bevaka inköpsrutiner, utföra projektinköp etc.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till Distriktschefen. Du kommer att leda en grupp bestående av tre Entreprenadingenjörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Kravprofil

  • Högskoleingenjör med inriktning mot bygg eller motsvarande.
  • Minst 3-5 års erfarenhet av inköps-/kalkylarbete samt byggproduktion.
  • Erfarenhet från Byggservice och ledningsgruppsarbete är meriterande.
  • God datorvana (Officepaketet med fokus på Excel och Powerpoint) samt en stor fördel om du har arbetat i MAP tidigare.
  • Flytande svenska i tal och skrift.
  • Körkort är ett krav.

För att passa in i rollen ser vi att du är driven och självgående. Du är lyhörd och nyfiken och ser detaljer såväl som helheten. Givetvis har du en ekonomisk medvetenhet, vilket innebär att du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv. Du är analytisk, strukturerad och noggrann. Att du trivs i förhandlings-situationer och är duktig på att samarbeta och kommunicera med människor på olika nivåer är av stor vikt.

Då vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Har du frågor gällande rollen är du välkommen att kontakta Peter Polland, Distriktschef: 072-5335197, eller Jennie Sundberg, Personal, 072-5506676.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kista
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej