Inaktiv platsannons

Distributionsmontör / Elmontör / Eltekniker i Helsingborg

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen. ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.

Om tjänsten

Distributionsmontör / Elmontör / Eltekniker

Om rollen

Som distributionsmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV - 24 kV, vilket innefattar såväl jordkabelarbete som luftledningsarbeten och kabelskåpsbyten. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil

Vi söker dig med en elkraftsteknisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig för att leverera bra lösningar. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Din ansökan

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Peab

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej