Inaktiv platsannons

Product Manager i Solna

Vill du utvecklas i en dynamisk och föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? Är du ambitiös, lösningsorienterad och intresserad av de förutsättningar som den digitala transformationen skapar?

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Digital Services på Affärsområde Communication Services är under tillväxt och vi söker nu en Product Manager till vår nya digitala tjänst som ska förenkla vardagen för nordens konsumenter. Vi ansvarar för att i nära samarbete med vår Business Development enhet, identifiera, lansera och växa framtida kundgränssnitt och tjänster inom digital och fysisk kommunikation i Norden.
 
Du har vad som krävs
Du har god erfarenhet av att agera produktchef och jobba nära agila team i att utveckla digitala tjänster på framstående företag med digitala konsumenttjänster som har många användare. Du är van att genomföra och analysera marknadsundersökningar inriktade mot konsumentmarknaden och kan omsätta insikterna till relevanta och värdeskapande konsumenttjänster.  
Du vet vad som krävs för att nå en framgångsrik lansering och är trygg med att ansvara för att marknadsföra tjänsten till rätt målgrupp, i rätt kanaler och säkerställa att dess lönsamhetsmål nås på kort och lång sikt.  
Vi ser att du är självständig, har dokumenterad erfarenhet av att leverera digitala tjänster med kort time-to-market och är skicklig på att hantera flera intressenter samtidigt. Som person är du nyfiken på såväl affärer som människor. Du har en strategisk förmåga och är hängiven din uppgift. Du är kommunikativ och bra på att sprida dina insikter till din omgivning och ser glädjen i att lyckas tillsammans med andra.  
 
Vi levererar
Vi erbjuder ett jobb i ett team som driver förändring och möjliggör att affärsområdet når sina mål och levererar resultat. Du får vara med på en spännande förändringsresa som ger möjlighet till utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Sommarjobb