Inaktiv platsannons

Terminalarbetare i Växjö

PostNord bygger nu en Paketterminal i Växjö som står klar i oktober 2018. Verksamheten består av en Paketterminal och en Styckegodsterminal.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Vi söker nu medarbetare som ska arbeta som Terminalarbetare. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa bästa möjliga förutsättningar för den producerande verksamheten. Anställningsomfattningen varierar och vi har en verksamhet som löper över stora delar av dygnet, framförallt kväll och natt. 
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. 
 
Du har vad som krävs
Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet är mycket fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig. Har du truck-körkort ser vi detta som meriterande. 
 
Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en grundlig introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Som medarbetare i PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. Vi erbjuder dig ett arbete med stor variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Logistik / Transport | Sommarjobb