Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom till PRI Pensionsgaranti i Stockholm

Om tjänsten

PRI Pensionsgaranti är ett ömsesidigt skadeförsäkringsföretag inom tjänstepensionsområdet, ägt av de försäkrade kundföretagen. Vi arbetar med näringslivets pensioner, bland annat ITP-planen. Våra tjänster omfattar kreditförsäkring, pensionsadministration, aktuariella tjänster, stiftelseadministration, konsulttjänster samt information och utbildning inom pension i egen regi. Totalt uppgår vårt försäkringsansvar till 291 miljarder kronor. 

Företagskulturen kännetecknas av det lilla företaget med stora framtidsplaner, utrymme för påverkan och goda möjligheter till utveckling. Vi är cirka 100 anställda och har kontor centralt i Stockholm och Göteborg. 

Om tjänsten

Avdelningen Aktuariella tjänster har idag 15 medarbetare, varav tre i Göteborg. Vi är marknadsledande i Sverige inom det internationella redovisningsregelverket IAS 19. Gruppen består av aktuarier, pensionsspecialister och redovisningsekonomer. Verksamheten växer och vi behöver nu förstärka oss i Stockholm med ytterligare en redovisningsekonom.

Vi söker en redovisningsekonom för en tjänst som kundansvarig. Rollen innebär ett övergripande ansvar för ett antal IAS 19-uppdrag. Våra kunder består främst av svenska börsnoterade företag och koncerner. Som kundansvarig arbetar du proaktivt med hela kundprocessen, från den initiala kontakten till leverans av våra tjänster, med kundnöjdhet i fokus. Du kommer även att bidra aktivt till att utveckla våra processer, tjänster och IT-system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Huvudansvar för ett antal av våra IAS 19 kunder
  • Leverera underlag för våra kunders redovisning av pensioner i egen regi, såsom påverkan på resultat- och balansräkning samt effekt mot

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb