Inaktiv platsannons

Receptionist med ekonomikunskaper till norrort i Stockholm

Om tjänsten

 

 

Gillar du att möta kunder och leverantörer med ett leende i telefon? Trivs du med att jobba självständigt och alltid leverera service i toppklass? Trivs du i en varierande roll?

Då har vi på SJR tjänsten för dig!

SJR söker för kunds räkning en receptionist till deras reception och du kommer att vara deras ansikte utåt. Kunden har sitt kontor i Sollentuna och du välkomnas till ca 45 st härlig kollegor.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att ha en viktig och central funktion till kundens professionalism, service samt den allmänna trivseln på deras kontor. Du kommer att ansvara för receptionen och i dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

  • Huvudansvar för reception och växel, svara i telefon samt ta emot besökare
  • Inköp av kontorsmaterial, trycksaker, reklamartiklar och diverse till kontoret
  • Användarsupport för telefonväxel mot kontoret
  • Administration av exempelvis mobilabonnemang, nya och ändringar
  • Övergripande ansvar för att kontoret i helhet är representativt och allmänt inbjudande 
  • Ansvarig för kontorets posthantering
  • Registrera och kontera reseräkningar och leverantörsfakturor

I tjänsten ingår även att man är behjälplig till kollegorna med t.ex. kopiering av papper, bokning av konferensrum och ett fåtal resor. Du kommer även sköta en liten del av faktureringen som scanning och skicka ut fakturorna. 

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har ekonomisk gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av liknande servicefunktion, gärna inom reception. För att trivas och komma till din rätt så tror vi att du sprider glädje omkring dig, är engagerad och van att ta mycket eget ansvar. Du är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska.

För att trivas hos kunden är du driven, ser vad som behöver göras och tycker om att lösa alla situationer som kan tänkas uppkomma. Du är prestigelös och har ett behagligt sätt. Du är ordningsam och van vid att själv strukturera upp din dag. I denna tjänst sitter du själv och arbetsbördan är varierande från dag till dag. 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb