Inaktiv platsannons

Redovisningsekonom på 50% i Göteborg

  Lecip Arcontia... Lecip Arcontia AB designar och utvecklar smarta kort produkter och lösningar för kontantlösa biljetter och färdbevis inom publika transporter. Lecip Arcontia AB har varit verksamt inom smarta kort sedan 1996 och ä

Om tjänsten

 

Lecip Arcontia AB

Lecip Arcontia AB designar och utvecklar smarta kort produkter och lösningar för kontantlösa biljetter och färdbevis inom publika transporter. Lecip Arcontia AB har varit verksamt inom smarta kort sedan 1996 och är idag en ledande tillverkare av beröringsfria smartkortsläsare och terminaler för e-biljetter och e-betalning i kollektivtrafiken. Sedan 2013 är Lecip Arcontia AB ett helägt dotterbolag till LECIP Holdings Corporation, ett japanskt handelsbolag noterat på Tokyobörsen. LECIP grundades 1953 och är idag en japansk marknadsledare inom system för biljettbetalning, LED-belysning för transiterings utrustning, samt LED-skyltar och LCD-skärmar för transitering industrin. Under de senaste åren har LECIP internationella verksamhet vuxit, med dotterbolag i Singapore, Thailand, USA och Sverige.

Arbetsuppgifter

SJR söker nu en redovisningsekonom till  Lecip Arcontia AB i Mölndal på 50%. Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för den löpande redovisningen för företagets verksamhet i Sverige. Du kommer vara den som har koll på verksamhetens tillgångar och värdera lagerhållning tillsammans med inköpsansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
- Bokföring
- Fakturering
- Kredithantering
- Löneberäkning
- Kund- och leverantörsreskontra
- Skatt/Moms
- Personaladministration
- Bokslut

Din bakgrund

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi eller redovisning samt 3-5 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du som söker bör vara självgående, ansvarsfull och strukturerad i ditt arbetssätt. Som person är du noggrann, flexibel och kommunikativ med förmåga att arbeta proaktivt. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och gillar att förbättra och effektivisera. Du kommer arbeta i en roll med kommunikation globalt och det är därför viktigt att du hanterar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Goda kunskaper i Excel är ett krav.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb