Inaktiv platsannons

Chef Produkt Risk & Hälsa i Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Din roll

Som chef för avdelningen ansvarar du för alla Skandias produkter och tjänster inom risk- och hälsoområdet. Utifrån kundernas och lönsamhetsmässigt ansvarar din organisation för att ny- och vidareutveckla produkter och tjänster. Det är viktigt att anpassa erbjudandet utifrån kundkrav och att produktportföljen står för lönsamhet och kvalitet.

Under senare år har vi arbetat aktivt med att höja kvalitén på interna regelverk, samt anpassat oss till de nya externa regelverken. I produktansvaret ligger även ansvaret för korrekt produktformation, att regelverken uppdateras och säkerställa att enheterna för försäljning och administration har rätt information för sina åtaganden.

Din grupp består av ca 15 medarbetare placerade i Stockholm och Göteborg. I din organisation får du stöd av produktägare, produktspecialister, riskbedömningsansvarig, skadeansvarig och aktuarier.

Några av våra medarbetare
Daniel Winther
Portföljförvaltare
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra"
Sofie Kulp-Tåg
Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens"
Johan Hagman
Telefonrådgivare
"Den optimala storleken på företaget, gör att känslan av att bidra fortfarande är stor samtidigt som du har möjlighet att specialisera dig inom olika områden."
Linda Karlsson
IT Utvecklare
"På Skandia är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vill du testa ny teknik eller arbetssätt uppmuntras du att testa och det uppskattas att du tänker framåt. "
Kvalifikationer

Din profil och bakgrund

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att leda och utveckla medarbetare och att skapa goda samarbeten med övriga intressenter inom Skandia. Vi tänker att en förutsättning för att lyckas i rollen är att du har tidigare ledarerfarenhet.

Vidare har du en god kunskap inom risk- och/eller sakförsäkringar och vår marknad. Det är viktigt för dig att bygga relationer och driva affärsutveckling tillsammans med våra externa samarbetspartners. Med utgångspunkt för detta skapar du och ditt team attraktiva produkter och tjänster, något du har erfarenhet av sedan tidigare.

Du är kundorienterad, innovativ och arbetar gärna mot tydliga resultatmål. Du har likaväl en hög kvalitetsmedvetenhet, är välorganiserad och pålitlig och följer gällande regelverk och tillvägagångssätt.

Vi ser att du har en relevant examen från högskola/universitet eller motsvarande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Harvey Nash, varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)