Inaktiv platsannons

Produktionschef Väg och Anläggning i Gävle

Produktionschef Väg och Anläggning - G... På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region...

Om tjänsten


Produktionschef Väg och Anläggning - Gävle

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Närke, Dalarna, Sörmland, Västmanland, Uppland samt Gävleborg

Vi söker nu en ny produktionschef till vår verksamhet i Gävle.


Är du redo för nya utmaningar i rollen som produktionschef?

Eller i rollen som platschef, som så många av våra branschkollegor kallar det! Som produktions-/platschef ingår du i ett team där alla har en viktig funktion och du rapporterar till ansvarig projektchef. Du är ansvarig för att arbetet går framåt ute i våra projekt genom styrning av både yrkesarbetare och tjänstemän, där du antingen driver ett större projekt eller flera mindre.
I rollen arbetar du aktivt för att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

Du tillhör vårt kontor i Gävle men ansvarar för projekt i Gävle med omnejd.


Du är en ledare som drivs av utveckling

Vi söker dig som har erfarenhet av produktion inom mark- och anläggningsverksamhet. Du har akademisk utbildning inom relevant område, alternativt har skaffat dig likvärdig kunskap genom längre erfarenhet. Vill du samtidigt utvecklas inom ditt ledarskap och utmanas i din yrkesroll så är Skanska det rätta företaget för dig! 
Du drivs av att utveckla verksamheten och är en innovativ person, samtidigt som du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Vi kommer lägga stor vikt vid dina ledarskapsförmågor. Du behöver även vara en duktig kommunikatör då du har många kontaktytor så som medarbetare, beställare och underentreprenörer.

Dagliga resor till och från arbetet förekommer.

Är du ändå fundersam kring vad rollen innebär? Klicka på länken för att få en beskrivning av rollen som produktionschef från en av våra medarbetare: 


Ansök idag

eller senast 2018-06-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Gävle | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)