Inaktiv platsannons

Sportamore söker Product Developer Hard goods i Stockholm

Sportamore is the leading sporting goods e-tailer in the Nordics. We are a fast growing pure player that is currently looking for a world class candidate to join our team.

Om tjänsten

Älskar du att jobba med produkters hela livscykel och är en team player med ordningssinne? Vill du vara med och bygga nordens största och snabbast växande sportbutik på nätet? Vi söker en Product Developer Hard goods till vårt team som jobbar med våra egna varumärken.

Arbetsuppgifter

Som Product Developer Hard goods kommer du ha ansvar för produktutveckling och inköp av sportutrustnings inom våra egna varumärken BLACC, Wyte och S.gear. Vi vill med våra egna varumärken alltid erbjuda hög funktion, bra kvalitet och ett bra pris. Dessutom försöker vi alltid hitta det lilla extra vad det gäller design då vi tror att vi kan uppmuntra fler till att bli sugna på att vara aktiva. Ett urval av dina dagliga arbetsuppgifter är:

  • Att utifrån satt strategi och satta budgetramar forma ett idésortiment per säsong inom sportutrustning; allt ifrån träningsutrustning till ryggsäckar, bollar, inlines, tält och skor.
  • Att utveckla, köpa in och sälja produkter i linje med ditt idésortiment.
  • Att tillsammans med leverantör säkerställa bästa design (form, funktion och kvalitet) på samtliga sina produkter.
  • Att säkerställa att vi betalar rätt pris för samtliga sina produkter.
  • Att aktivt driva försäljning för sitt sortiment genom tätt samarbete med Sales, Marketing och genom aktivt eget arbete på/med hemsidan.

Du kommer tillhöra vårt Exclusive Brands-team om sex personer och rapportera till Team Leader Exclusive Brands.

Vem söker vi?

Vi söker dig som en riktigt stor vilja och passion för att skapa och arbeta med produkter, inköp och försäljning. För att lyckas i rollen söker vi dig med följande kvalifikationer:

  • Minst 3 års erfarenhet av inköp och/eller produktutveckling, med erfarenhet från sportbranschen där vi gärna ser att du jobbat med hard goods och skor innan. 
  • Meriterande, men inget krav, med akademisk utbildning inom textil, eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Professionella kunskaper i engelska i tal och skrift.
  • Stort intresse för trender och tendenser inom vår bransch.
  • Stor vana att uppnå uppsatta mål vid bestämd tidpunkt.

Som person tror vi att du är en relationsskapare och lagspelare. Du har god kommunikationsförmåga och uppskattar tydlig samt effektiv kommunikation. Vidare så tror vi att du trivs med att jobba i ett högt arbetsklimat och drivs av att arbeta mot deadlines. 

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat flexibla arbetstider och förmånliga priser att handla för. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Låter detta som något för dig?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas i september.

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på .

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)