Inaktiv platsannons

Administrativ assistent i Uppsala

Om tjänsten

Sortera på publicering: 2018-06-07

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Institutionen för farmaci erbjuder en stimulerande multidisciplinär forskningsmiljö inom läkemedelsområdet. Forskningen bedrivs inom olika forskargrupper av vilka flera är internationellt ledande. Information om Institutionen för farmaci finns på:

Vi utlyser en administrativ assistent för att ansluta sig till en biomedicinsk forskargrupp vid läkemedelsavdelningen. Forskargruppens ledare söker en deltidsassistent för ca 80% sysselsättning. Forskargruppen expanderar för närvarande, vilket leder till ett dagligt behov av administrativt stöd.

Arbetsuppgifter: Som professors-assistent kommer du att arbeta administrativt och stötta professorn. Uppgifter som förekommer är alltifrån kalenderplanering, framtagning och organisering av dokumentation, hjälpa till med vissa administrativa förberedelser inför undervisning, planering, bokning samt förberedelser av dokumentation vid professorns resor. Därtill förekommer dagliga uppgifter såsom bevakning och ansvar för email samt dagsöversikt. Vidare kan du vid behov komma att ta hand om gäster samt internationella besökare vid avdelningen.

Kvalifikationer: Då all korrespondens sker på engelska är det ett krav att du talar och skriver engelska flytande. Du måste ha god erfarenhet av Office-paketet, Outlook Exchange och mycket god internetvana. Det är också nödvändigt att du har tidigare administrativ arbetserfarenhet. Administrativ erfarenhet av mailhantering, kalenderplanering samt erfarenhet av att självständigt korrespondera och skriva dokument på engelska är ett krav. Erfarenhet av att föra samtal och lösa administrativa uppgifter på engelska är ett annat krav.

Stor vikt kommer även att läggas vid personlig lämplighet såsom social kompetens och en strävan efter att leverera högkvalitativ service.

Ansökningshandlingar ska omfatta ett beskrivande brev om dig själv och dina kvalifikationer. Ansökan ska även innehålla ett CV och kontaktinformation till minst två referenser.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika bakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

För mer information vänligen kontakta professor Per Artursson e-mail per.artursson@farmaci.uu.se, tel. +46 (0) 70 4250888.

Välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2018, UFV-PA 2018/1696.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej