Inaktiv platsannons

Innesäljare/orderhanterare sökes till Cramo i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Cramo är Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustningar och hyresrelaterade tjänster samt uthyrning av flyttbara lokaler genom Cramo Adapteo. Moderbolaget i koncernen, Cramo Oyj, är börsnoterat i Helsingfors. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt på fastprisbasis, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Cramo är verksamt i femton länder genom ca 320 depåer.

 

Är du en person som drivs av att arbeta med att ge kunder bra service, är duktig på att anpassa dig efter varje kundsamtal samt trivs av att arbete i en trevlig och social arbetsmiljö?

 

Till vår kund Cramo söker vi nu en innesäljare som ska arbeta på deras byggetableringscentra i Jordbro. På avdelning Ställning, Safety och Combisafe erbjuds en arbetsplats med ett högt tempo och som alltid är under utveckling. Tillsammans med kollegorna inom området Ställning kommer du bedriva verksamheten inom uthyrning av ställning och säkerhetsutrustning, ditt fokus kommer att ligga på den inkommande orderhanteringen.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att:

  • Ge service till Cramos kunder över telefon
  • Ta hand om mail- och webbhantering av förfrågningar
  • Sköta orderhantering
  • Lägga beställningar för transport

 

Tjänsten är på heltid, måndag-fredag, 07.00-16.00 och tillsätts så snart vi hittar rätt person. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten.

 

Kvalifikationer och egenskaper:

Du som söker rollen är social och gillar ett arbete där kunden är i fokus. Vidare är du duktig på att anpassa dig efter varje situation och kan hantera olika typer av människor. Till sist ser vi att du är kontaktskapande och driven i ditt arbete.

 

Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse, gärna ifrån byggbranschen. Har du erfarenhet ifrån sälj eller service sedan tidigare är det meriterande. Du behärskar det svenska, såväl som det engelska språket, både i tal och skrift.

 

Hos Cramo erbjuds man en utvecklande arbetsplats, där en positiv företagskultur råder. Du får en bra och säker introduktion med chans till kompetensutveckling.

 

Sökord:
kundservice, kundtjänst, support, service

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: mån-fre 07.00-16.00
Plats: Jordbro 

Uppdraget
ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd
av Office Management, men arbeta ute hos Cramo, med goda möjligheter till
överrekrytering. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)