Inaktiv platsannons

Vi söker en kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Vårt affärsområde Facility Services fortsätter att växa och därför utökar vi vårt säljsupportteam med ytterligare en medarbetare. ... I den här rollen arbetar du med att vara behjälplig mot våra kunder, leverantörer...

Om tjänsten

Vårt affärsområde Facility Services fortsätter att växa och därför utökar vi vårt säljsupportteam med ytterligare en medarbetare.


Arbetsbeskrivning

I den här rollen arbetar du med att vara behjälplig mot våra kunder, leverantörer och kollegor.
Detta genom att ta emot inkommande samtal och mejl och därefter hantera förfrågan eller ärendet. Du kommer därav att vara den person våra kunder i första hand har kontakt med när det gäller bland annat beställningar, fakturafrågor, leveranser och orderhantering.
Teamet består idag av fem medarbetare och en teamledare. Det är en grupp med mycket energi och som har roligt på jobbet.


Kvalifikationer och Egenskaper

Vi söker dig som brinner för kundservice och är duktig på att hålla många bollar i luften. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av just kundservice eller likande arbete. Vidare ska du vara lyhörd mot kunderna och ta snabb action.

Du trivs i en arbetsmiljö som präglas av många sociala kontakter och högt tempo. Noggrannhet och initiativtagande är viktiga egenskaper precis som viljan och förmågan att snabbt lära sig nya saker. Du har ordning och reda och förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete.

 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling och det finns interna karriärvägar. Utöver det erbjuder vi bland annat fredagsfrukost, kick-offer och rikslunchkort.

 

Start: Mars

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstider: Vardagar 8-17

Lön: Fast månadslön

Tjänst: Heltid

 

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan. 

Publicerad den

21-06-2019

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis