Vi söker en kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 470 medarbetare, en omsättning på 1100 MSEK (2016) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Om tjänsten

Vårt affärsområde Facility Services fortsätter att växa och därför utökar vi vårt säljsupportteam med ytterligare en medarbetare.


Arbetsbeskrivning

I den här rollen arbetar du med att vara behjälplig mot våra kunder, leverantörer och kollegor. Detta genom att ta emot inkommande samtal och mejl och därefter hantera förfrågan eller ärendet. Du kommer därav att vara den person våra befintliga kunder i första hand har kontakt med när det gäller bland annat beställningar, fakturafrågor, leveranser och orderhantering. Teamet består idag av tre medarbetare, samt en teamledare. Det är en grupp med mycket energi och som har roligt på jobbet.


Kvalifikationer och Egenskaper

Vi söker dig som brinner för kundservice och är duktig på att hålla många bollar i luften. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av just kundservice eller likande arbete. Vidare ska du vara lyhörd mot kunderna och ta snabb action.

Du trivs i en arbetsmiljö som präglas av många sociala kontakter och högt tempo. Noggrannhet och initiativtagande är viktiga egenskaper precis som viljan och förmågan att snabbt lära sig nya saker. Du har ordning och reda och förmåga att självständigt strukturera upp ditt arbete.

 

Vi erbjuder dig

En arbetsplats med en stark gemenskap där vi har roligt på jobbet. Vi uppmuntrar till våra medarbetares utveckling och det finns interna karriärvägar. Utöver det erbjuder vi bland annat fredagsfrukost, kick-offer och rikslunchkort.

 

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Stockholm, Kista

Arbetstider: Vardagar 8-17

Lön: Fast månadslön

Tjänst: Heltid, 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning

 

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen som Säljadministratör hos oss på Office Management.

Publicerad den

12-11-2018

Extra information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Stockholms län | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Dela jobbannonsen