Inaktiv platsannons

Analytiker i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Arbetet på TV4 är i ständig rörelse, där den digitala transformationen har ritat om marknaden helt och där nu både internationella och inhemska aktörer är med och formar landskapet. TV4 är en del av Bonnier Broadcasting och du kommer att jobba dagligen med TV4, Sjuan, TV12, TV4 Play, C More, Fotbollskanalen.se och Köket.se. Flexibilitet och lyhördhet är därför egenskaper som vi värdesätter.

Kraven som ställs på oss som ett av de största kommersiella mediehusen i Sverige är höga och som analytiker stöttar och brinner du för att förstå våra annonsörer och kunders behov och det dagliga arbetet går ut på att kunna tyda stora mängder data och hitta avgörande insikter i olika undersökningar. Att sedan kunna formulera ned insiktsarbetet till relevant information för våra säljare och kollegor är en viktig del i arbetet. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör även målgrupps-, marknads- och konsumtionsanalyser. Sammanställning av statistik, rapporter, informationsunderlag och presentationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet som analytiker/marknadsanalytiker och att du är van att jobba i en större organisation.

Vi erbjuder en modern arbetsplats, både när det kommer till de fysiska lokalerna samt arbetssätt och teknikval. Hos oss får du goda förutsättningar att balansera arbets- och privatliv. Vi sitter i nyrenoverade lokaler och vi har bl.a. en egen friskvårdavdelning med gym samt träningsklasser.

Vi är nyfikna på vem du är, vad du kan och vad du vill. Vi ser fram emot din ansökan och ber dig inkludera CV eller LinkedIn-profil

För frågor om tjänsten kontakta:
Maria Käcke, Teamchef Affärskommunikation,

För frågor om Bonnier Broadcasting kontakta:
Lovisa Nordquist, HR Business Partner, lovisa.nordquist@bonnierbroadcasting.com

Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej