Inaktiv platsannons

INTERN ANNONS- Kontrollant i Grängesberg

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Denna annons avser en tjänst som kontrollant.

Arbetsbeskrivning

Ett arbete som kontrollant ställer krav på att kunna leverera kvalité. Inom denna kontrollyta ansvarar avdelningen för att säkerställa kundens leverans så de får produkter enligt beställning plockat på lastbärare av god kvalité på ett sätt som motsvarar kundens förväntning. Ur lagring- och transportsynpunkt är även pallens utformning viktigt, det vill säga på vilket sätt plockaren färdigställt ordern. Det finns därför en manual som beskriver det mest optimala och effektiva sättet för att lagerhålla och transportera pallen ut till kund. Det är kontrollantens uppgift att följa manualen och även vidareutveckla den efter behov.

Kontrollanten ansvarar att den plockade pallen uppfyller kraven i plockmanualen. Pallen genomgår sedan tre kontroller – vikt, kvalité lastbärare & struktur på pallen. Vid rejecten hamnar de pallar som av någon anledning inte godkänns genom de tre kontrollerna. Det är kontrollantens ansvar att åtgärda felmeddelandet och leverera in pallen i höglagret.

Inom Org. Transport ansvarar övervakning/orderhantering att order är planerade, plockade och utlevererade i tid. Kontrollanternas huvudsakliga syfte är att säkerställa kvalitén i det här flödet. Som kontrollant kommer den anställde behöva ha ett helhetsperspektiv på flödet från logistik och ut till kund, därför kommer kontrollanter även att arbeta som orderhanterare/övervakare. Syftet är att kontrollanter på en grundläggande nivå kan ersättare övervakningen vid semester eller sjukdom och således på ett ombytligt sätt varva mellan dessa två avdelningar.

Huvudsakliga Ansvarsområden

Granskning av plockade färdigvaror innan leverans till kund. 

Kravprofil

Personliga egenskaper

För att genomföra kontroller i denna tjänst krävs det att medarbetaren är kvalitetsmedveten och således uppnår målen och den kvalitetsstandard som Spendrups vill leverera till sina kunder. Denna yta belastas mer när det blir högre volymer, trots detta betyder det att kontrollanten behöver vara noggrann. Således att denne utför ett grundligt och detaljerat arbete för att uppnå ett mycket gott resultat. Kontrollant innebär flertalet arbetsmoment i vardagen och det ställer krav på stresstålighet och att kunna behålla ett realistiskt perspektiv i pressade situationer och fokusera på rätt saker. Arbetet innebär även många kontaktytor vilket ställer krav på medarbetarens kommunikativa förmåga i såväl svenska som engelska. 

Din ansökan

Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 17 juni
Tillträdesdag: enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/heltid/3-skift 
Placeringsort: Grängesberg

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grängesberg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej