Inaktiv platsannons

Hydraultekniker till underhållsavdelningen i Grums

Om tjänsten

Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Du tillhör sektionen Mek som är en del av Underhållsavdelningen och som servar hela bruket.

Om tjänsten
Som hydraultekniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete på brukets samtliga hydraul- och pneumatiksystem.
Arbetsområdet är hela bruket. Befattningshavaren utför arbetsuppgifterna på ett så effektivt och riktigt sätt som möjligt. Detta görs med hänsyn tagen till drift- och underhålls-organisationens krav på produktionsutrustningens tillförlitlighet och tillgänglighet. Befattningshavaren kan erhålla arbetsuppgifter från egen serviceledare, via arbetsorder, direktkontakt med personal ur drift- eller övriga underhållsorganisationen eller på eget initiativ. Befattningshavaren håller kontakt och samarbetar med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom styr och regler, el eller mek. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom följande områden:

• Praktisk erfarenhet av hydraulutrustning
• Datorkunskap
• Underhållssystem ex. IFS
• Proptionalteknik
• Styrsystem ex. Siemens

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Vi ställer även krav på att våra medarbetare har förmåga samt intresse av att kontinuerlig vidareutbildas inom yrkesområdet.

Vi erbjuder dig
En tjänst på ett företag som är ledande inom förnybart förpackningsmaterial och som nu är i ett expansivt skede. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa.

Omfattning 
Tillsvidareanställning
Heltid, Dagtid
Placering: Gruvöns Bruk, Grums

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. 
Vid frågor kontakta HR-konsult Sara Magnusson, 0725-141822 alt.  Sara.X.Magnusson@billerudkorsnas.com

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej