Inaktiv platsannons

Säljare till Malmö med omnejd

Om tjänsten

Vi söker en engagerad säljare som vill ta nästa steg i sin karriär. Som säljare utgör du en viktig del av Sveriges största satsning inom Smart Home Security. Du kommer främst att arbeta i Malmö med omnejd.

Arbetsuppgifter: 

Ditt uppdrag är att besöka privatpersoner för kostnadsfri rådgivning om säkerhet, larm och lösningar för ett smartare hem, samt att sälja tjänster till dem. Du ansvarar för hela säljprocessen: Från bokningar och genomförande av kundbesök till avtalsskrivning. En andel av besöken är bokade sedan tidigare och tilldelas dig, några sker efter tips från befintliga kunder och en andel är uppsökande verksamhet.

Till din hjälp har du dedikerade kollegor och en gruppchef som stöttar dig i din utveckling. Uppföljning och feedback ges du på dagsbasis med fokus på hur du kan växa i din arbetsroll.

 

Vad särskiljer oss från alla andra arbetsgivare? 

- Säljtävlingar och prestigefyllda försäljningsklubbar

- Bekväma arbetstider

- Löpande fortbildning inom försäljning och ledarskap

 

Vi erbjuder rätt person: 

- Marknadsledande provision

- Garantilön

- Kostnadsfri säljutbildning i Impressive Sales Academy

- Fantastiska möjligheter att utvecklas och göra karriär.

 

Ansökan och urval

Vi gör löpande urval, så skicka in din ansökan så fort som möjligt, sista ansökningsdatum. Under rekryteringsprocessen görs utdrag ur polisens belastningsregister. Observera att B-körkort krävs.

 

Om kunden:

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet. Företaget är certifierade inom säkerhetslösningar och erbjuder larmtjänster för hem, företag och bostadsrättsförening. Verksamheten är ägarledd och startades 2017 med målsättningen att bli en ledande aktör inom lösningar för det smarta hemmet.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej