Inaktiv platsannons

Säljare - Sök årets mest utveckande jobb i Stockholm

Om tjänsten

Impressive Relations presenterar en unik möjlighet för dig som vill vara med från början och vara delaktig i uppbyggnaden av vårt nya samarbete med Omnipoint. 

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Plattformen har sex miljoner användare världen över och möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app. Omnipoints ambition är att ge kunderna en enklare & tryggare vardag.  


Impressive Relations är ett sälj- och bemanningsföretag som varit verksamma sedan 2012. Vi samarbetar idag med en rad stora svenska aktörer och har en verksamhet som finns i hela Sverige. Vi bygger starka resultatinriktade team med kvalificerade säljare, kunskapskunniga coacher, chefer och projektledare. 

Vi söker dig som brinner för relationer och försäljning. Vi ser det som en självklarhet att våra nya kollegor älskar mötet med kunden och kan skapa behovet av smarta trygghetslösningar. Du kommer att ingå i ett nytt team som kommer skapa grunden för samarbetet tillsammans med Omnipoint. 

Dina arbetsuppgifter som säljare hos oss innebär att aktiv kontakta utvalda kunder i deras bostad. Du ska självständigt kunna presentera produkten och se kundens behov. Det är en förutsättning att man drivs av försäljning, service och relationskapandet. Du kommer vägledas, coachas och utbildas av våra erfarna chefer och projektledare. 

Som person är du professionell och samtidigt personlig. Du motiveras av att självständigt strukturera arbetet för att överträffa uppsatta mål och budgetar. Du är organiserad och tävlingsinriktad. Social kompentens är inget problem och personlig utveckling är något som du strävar efter.

Smart Home Security är framtiden, var med och skapa framtiden med oss. Tveka inte, sök idag!

Kravprofil:

-          Socialt begåvad

-          Tävlingsinriktad

-          Relationsbyggande

-          Ansvarstagande

-          Disciplinerad

-          Dialogdrivande

Krav:

-          Fyllda 18 år

-          Flytande tal i svenska


Meriterande:

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet och kunskap från kundservice, direktförsäljning eller annan försäljningsverksamhet.

 

Vi erbjuder:

Heltid/deltid

Grundlön

Provision och bonussystem

Goda utvecklingsmöjligheter med tydliga interna karriärvägar

Säljtävlingar

En driven organisation

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej