Inaktiv platsannons

Trädgårdsarbetare (tillsvidare) i Göteborg

Om tjänsten

Trädgårdsarbetare (tillsvidare)
Liseberg AB

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,2 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 425 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus som är helägt av Göteborgs Stad.


 

Område Trädgård
Område Trädgård ingår tillsammans med område Parkservice i avdelningen Parkmiljö som organisatoriskt finns inom funktion Teknik & Säkerhet. Inom Trädgård finns ett tiotal Lisebergare som arbetar året om samt ett antal medarbetare med säsongsanställning.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Lisebergs härliga trädgårdsmiljö uppskattas högt av våra gäster. För att förvalta men även utveckla våra trädgårdar, behövs kompetenta och driftiga trädgårdsarbetare. Här arbetar du bokstavligen både högt och lågt; - med planteringar, beskärning av buskar och träd men även med vattning och ogräsrensning. Här ingår alltså alla former av trädgårdsskötsel, där du också utmanas av att se nya lösningar vid byte av säsong och nya tematiseringar.

Kvalifikationer    
Vi söker dig som har erfarenhet från kvalificerat trädgårdsskötsel i parkmiljö och har ett passionerat intresse för trädgårdsarbete. Du ska ha gymnasial trädgårdsutbildning eller yrkesinriktad utbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. B-körkort är ett krav. Truckkort och behörighet för mobila arbetsplattformar är meriterande.

Du är ansvarstagande, bidrar till en trevlig och säker arbetsmiljö och har god samarbetsförmåga. Du gillar att arbeta både självständigt och i grupp, är kreativt och känner glädje och stolthet över ditt arbete.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej