Inaktiv platsannons

Företagsrådgivare Online, Göteborg (Vikariat)

Om tjänsten

Nu söker vi dig som brinner för att utveckla landets företagare genom förstklassig rådgivning online. När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda relevanta finansiella lösningar.  
 
Vi ser fram emot att träffa dig som motiveras av att aktivt utveckla en portfölj av företagskunder. Med din kunskap och passion bidrar du till att skapa värde för såväl kunder som Nordea.
 
Välkommen till ett team som älskar entreprenörer. Vi är övertygade om att företag byggs av passion, kreativitet och uthållighet med banken som en viktig affärspartner. Det tar vi på BBD 1 fasta på genom att erbjuda kvalificerad rådgivning online. En dag på BBD 1 präglas av glädje, högt tempo och affärsfokus.  
 
Tjänsten är ett vikariat fram till den 1 september 2019.
 
Om tjänsten
Som Företagsrådgivare online spelar du en viktig roll i att erbjuda våra företagskunder rådgivning och finansiella lösningar som hjälper kunderna att nå sina mål.  
 
Dina fokusområden blir att:  
  • Utveckla en portfölj av företagskunder genom att göra affärer som skapar värde för såväl kunder som Nordea.  
  • När det är relevant, koppla ihop kunden med kollegor i andra delar av banken för att säkerställa kundnöjdhet och långsiktiga affärsrelationer.  
Tjänsten är placerad i Göteborg  
 
Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för företagande och förstår vilka utmaningar en företagare ställs inför i sin vardag.  
 
Du:  
  • Har förmågan att förstå och analysera kundens behov, och på ett skickligt sätt koppla samman dem med våra produkter och tjänster.  
  • Arbetar aktivt med att utveckla din kompetens för att säkerställa att vi kan möta förväntningarna från våra kunder.  
  • Delar aktivt förbättringsförslag och ger input och feedback för att utveckla teamet.  
Då Commerical & Business Banking är en nordisk organisation behöver du ha professionella kunskaper i såväl engelska som svenska, både i tal och i skrift. Du har Swedsec-licens och en akademisk examen eller motsvarande. Personliga egenskaper värderas högre än erfarenhet och utbildning.  
 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej