Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Arbetsledare

Peab Byggservice genomgår just nu en stor tillväxtfas och behöver stärka upp med ytterligare en arbetsledare. Har du erfarenhet från byggbranschen och vill utvecklas på ett företag som står inför en spännande framtid? Sök jobbet redan idag!

 

Dessa utmaningar väntar på dig 

Som arbetsledare på Peab Byggservice har du ett stort ansvar i våra projekt, där du är högst delaktig i allt ifrån anbud till att lämna över slutprodukten till en nöjd kund. Du kommer att vara placerad på Astra Zeneca där vi idag arbetar med både löpande jobb men också diverse projekt. Din uppgift kommer bli att driva på och samordna dessa och se till att den dagliga verksamheten flyter på. 

 

Dina övergripande arbetsuppgifter innebär att:

 

  • Planera, kalkylera och delvis leda projekten från början till slut
  • Samordna inköp och underleverantörer kopplat till projekten
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

 

Vem vi söker 

Är du personen som ser lösningar istället för problem? Är du prestigelös samtidigt som du vågar kliva in och ta beslut när det behövs? Som arbetsledare agerar du en viktig spelare i vårt arbetslag för att säkerställa att vi levererar med kvalitet och bemöter våra kunder på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du bör ha ett flexibelt arbetssätt och trivas med att arbeta högt och lågt med allt som kan ingå i byggserviceprojekt.

 

I rollen som arbetsledare är det ett krav att du har god ekonomisk kunskap och förståelse. Vidare bör du ha gott tekniskt yrkeskunnande och det är högst meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med olika aktörer har du en hög social kompetens och lätt för att samarbeta. Du inger ett professionellt intryck, har lätt för att skapa förtroende och trivs med att bygga långsiktiga relationer. Peabs koncernspråk är svenska, så det är viktigt att du både talar och skriver svenska flytande. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Start för tjänsten sker enligt överenskommelse, men då behovet sträcker sig från och med nu genomför vi urval löpande. Därmed kan också tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Vill du bli en del av ett jordnära företag som brinner för byggservice? Välkommen med din ansökan!

 

Läs mer om oss på vår hemsida peabbyggservice.se.


Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej