Inaktiv platsannons

HR Partner till Willys med placering Stockholm

Om tjänsten

Willys har 200 matbutiker över hela Sverige och varje dag arbetar vi, drygt 7 000 medarbetare, för att erbjuda våra kunder Sveriges billigaste matkasse.

Bli en av oss

Som HR Partner kommer du att arbeta brett med alla förekommande HR frågor och stötta våra regionchefer i driftorganisationen. Du kommer att ha ett specialistområde som är arbetsrätt. Du rapporterar till HR chefen och tillhör HR avdelningen på Willys supportkontor i Göteborg. Du arbetar även i nära samarbete med Axfoods HR organisation.


Är du redo att ta plats inom Willys och Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Det här får du göra

Som HR Partner är du ansvarig för att stötta ett antal regionchefer och deras regioners butiker så att de kan driva sin försäljning genom att du håller en hög servicegrad. Det innebär att du brett kommer att arbeta med alla förekommande HR frågor så som t ex rekryteringar av butikschefer, arbetsmiljö och hälsa, kompetensutveckling och ledarförsörjning samt visst systemstöd. Du kommer att driva projekt inom ditt specialistområde och även delta i utvecklingsprojekt inom andra HR-områden.


Alla HR Partners har ett specialistområde som man arbetar mer djuplodande med och som man driver utvecklingen av. Dig som vi söker nu ska ha arbetsrätt som specialistområde. Det innebär att du bevakar och kommunicerar förändringar i lagar och avtal samt initierar och implementerar förändringar i rutiner vid lag- och avtalsförändringar. Du deltar i framtagandet och uppdatering av arbetsrättsutbildning samt är internlärare i arbetsrätt på Axfoodakademien. Du kommer också stötta övriga HR Partner samt chefer i arbetsrättsliga frågor av mer komplicerad art och är med och utvecklar våra goda fackliga relationer. Vid behov kommer du att leda svårare förhandlingar.


Willys är en rikstäckande kedja och du har din anställning på Willys men din placering är på Axfood i Stockholm. Tjänsten innebär resor främst till de butiker som ingår i dina regioner runt om i Sverige men också till Willys supportkontor i Göteborg.

Det här förväntar vi oss

Vi söker en driven och självgående person som kan hantera både strategiska och operativa frågor.
Du har eftergymnasial PA-utbildning eller motsvarande och gärna någon arbetsrättslig utbildning och erfarenhet av praktisk tillämpning. Du har minst 5 års erfarenhet av HR-arbete och erfarenhet av att själv drivit utvecklingsprojekt. Du har en god förhandlingsvana och kännedom om detaljhandelsavtalet är en fördel.


Du drivs av att se lönsamheten i affären och HR´s roll i denna. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och vill se resultat. Du har vana att arbeta självständigt samt med människor i team och har förmåga att kommunicera så att alla förstår och känner sig motiverade till att göra det där lilla extra. Att du tycker om att arbeta med människor och alltid sätter kundens bästa i centrum är en självklarhet.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb