Inaktiv platsannons

Orderplanerare, Sommarvikariat 2018, inom supply chain Dagab Inköp & Logistik AB i Jordbro

Bli en av... Vi söker en Orderplanerare till Dagab Inköp & Logistik som ingår i Axfoodkoncernen och ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. Som...

Om tjänsten

Bli en av oss

Vi söker en Orderplanerare till Dagab Inköp & Logistik som ingår i Axfoodkoncernen och ansvarar för att Axfoods sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt för koncernens kedjor och externa affärskunder. Som Orderplanerare kommer du att tillhöra avdelningen Autoorder som är en del av funktionen Dagab VFS (Varuflödesstyrning). Denna avdelning ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde till Willys, Hemköp, Tempo och Snabbgrossbutiker runtom i hela landet. Tjänsten är placerad i Jordbro söder om Stockholm.

Det här får du göra

Som Orderplanerare ansvarar du för att dagligen bevaka ett antal olika system samt granska och kvalitetssäkra automatiskt genererade orderförslag till cirka 440 av Axfoods egenägda och handlaräga butiker (Willys, Hemköp, Tempo, och Snabbgross). Det är ditt ansvar som Orderplanerare att säkerställa att dessa order har god kvalitet och korrekta systemförutsättningar. Rollen innefattar kontaktytor både internt och externt där du förväntas bemöta och ge god service till butiker och andra funktioner inom Axfood.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jordbro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jordbro | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb