Inaktiv platsannons

Junior affärsprojektledare till Bonnier News Lifestyle i Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett framgångsrikt affärsområde som tar konsumenttjänster och livsstilsområden till nästa nivå? Bonnier News Lifestyle växer så att det knakar och vi letar ständigt efter Juniora affärsprojektledare som vill vara med på vår digitala resa!

Bonnier News Lifestyle är ett affärsområde inom Bonnier News som producerar böcker, månadstidningar, veckotidningar och driver sex olika sajter: Leva&Bo, Allt om Resor, Mitt Kök, Hälsoliv, Allt om Bilar och Allt om Vin. Bonnier News Lifestyle fokuserar på att klättra i värdekedjan genom att affärsutveckla redaktionella satsningar och driva digital försäljning, i egen verksamhet, inom partnerskap eller via förvärv. I verksamheten ligger dotterbolag och egenutvecklade tjänster, som HittaHem, Happy Green och Wellie. Lärdomar från Lifestyles egna affärer kommer externa samarbetspartners till godo, drivet av ett integrerat team bestående av journalister, digitala utvecklare, marknadsförare och affärsansvariga.

Vi kommer under det kommande året göra stora satsningar inom Bonnier News Lifestyle och du som Junior affärsprojektledare en nyckelperson för att driva arbetet framåt.

Dina arbetsuppgifter

Som Junior affärsprojektledare kommer du att:

  • hjälpa Lifestyles affärschefer att göra verklighet av nya större samarbeten och partnerskap. Du är den som operativt syr ihop aktiviteter hos redaktion, teknikutveckling, marknad och analys.
  • arbeta med projekt som kan komma från ett eller flera områden inom Lifestyle: Inredning, bostad, motor, hälsa, mat, vin, resor, konst och kommande satsningar.
  • arbeta med projekt som till exempel innebär att du integrerar ett mindre förvärv, sätter upp ett konverteringssamarbete, får igång ett sub-brand i ett av våra områden, sätter upp struktur för ett större branded content åtagande, definierar hur projektet rapporteras internt och mot externa partner. I varje projekt kommer du att arbeta nära områdets affärschef och redaktionella chef.
  • ha ett operativt leveransansvar för Bonnier News Lifestyles viktiga projekt och kommersiella samarbeten. Du har även ansvar för att andra projekt tar lärdomar av varandra.

Din erfarenhet

För att trivas i rollen som Junior affärsprojektledare ser vi att du är:

  • en person som drivs av att få mer förtroende ju mer du lyckas få i mål.
  • en person som tycker att det är jättespännande att ta digitala affärskoncept från skiss till verklighet.
  • en person som har en god social kompetens. Du har en förmåga att arbeta med och bemöta många olika typer av personer.
  • strukturerad och gillar att ha ordning & reda.
  • en doer som själv driver saker i mål.

Professionell erfarenhet:

För att axla rollen som Junior affärsprojektledare ser vi att du har:

  • Relevant högskoleutbildning eller universitetsutbildning inom till exempel online marketing, digital marknadsföring, e-handel eller dylikt.
  • något års erfarenhet av operativt ansvar inom e-handel, digital försäljning, mediebyrå eller projektledning inom webb.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från mediebranschen, startup, riskkapitalverksamhet eller konsultbyråer.

Vi ser gärna att du har ett intresse för de digitala produkter och ämnesområden som Bonnier News Lifestyle jobbar med. För att vara framgångsrik i rollen krävs att du är självgående och har förmågan att få till förändring. Du älskar att arbeta i team och inspirera andra till att arbeta datadrivet.

Övrigt:

I din ansökan vill vi gärna att du ger exempel på hur du operativt har bidragit till en ny produkt, en ny affär eller liknande. Din ansökan innehåller CV samt personligt brev.

Urval och intervjuer sker löpande - skicka in din ansökan redan idag!

Vår önskan är tillsätta tjänsten redan under sommaren!

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej