Inaktiv platsannons

DHL Freight söker: Lagerarbetare i Värnamo, Jönköping, Sweden

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

DHL Freight Sweden Storage i Värnamo söker nu två lagerarbetare att stärka upp vårt drivna team. Storage i Värnamo är en av DHLs lagerenheter i Sverige och här hanterar vi fullskalig lagerverksamhet för ett antal specifika kunder. Vi är ca 10-15 medarbetare, beroende på säsong som alla arbetar med tredjepartslogistik.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar orderplock, packning samt övriga förekommande uppgifter på lager. Tjänsterna är tillsvidare, med 100% sysselsättningsgrad. Tjänsten är förlagd på skift. Placeringsort Värnamo.

Vi söker dig

Vi söker dig som äransvarsfull och strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och är van att arbetat i team mot gemensamma mål. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta inom lager och logestik. Truckkort är meriterande.

Vilka är vi på DHL?

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 470 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning.DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Värnamo, Jönköping, Sweden
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej