Inaktiv platsannons

DHL Freight söker: Telesales , Business to business i Vaxjo

DHL Express är världens ledande leverantör av internationella expresstransporter och nu söker vi dig som vill vara med och måla världen gul. Bli en i vårt team! Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade internationella specialister.

Om tjänsten

Vilka är vi?

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är ”logistikbolaget för hela världen”. DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster. Med ett globalt nätverk som består av mer än 220 länder och territorier och med 470 000 medarbetare över hela världen erbjuds kunder högsta kvalitet kombinerat med god lokal kännedom. Allt för att på bästa sätt kunna tillgodose kundens behov av tjänster som täcker hela varuflödeskedjan. DHL tar sitt sociala ansvar genom att löpande arbeta med åtgärder för att minska klimatpåverkan och genom att bidra med katastrofhantering samt utbildning. DHL i Sverige har ca 4000 medarbetare och 60 kontor, terminaler och stationer runt om i Sverige. Våra kunder är viktiga för oss och varje kontakttillfälle som en kund har med DHL ska vara kopplad till en positiv känsla.

Nu söker vi säljare till vårt Telesales team i Växjö!

Telesales är en av flera säljkanaler inom DHL Freight Sweden AB. Vi behöver nu förstärka med ytterligare en person till vårt kontor i Växjö. Du får möjligheten att företräda ett företag i stark utveckling och vars produktportfölj är heltäckande och branschens främsta.

Vad erbjuder vi dig?

På DHL har vi massor att vara stolta över. Men det vi är mest stolta över är våra medarbetare. Och som medarbetare på DHL har du möjlighet att upptäcka och utveckla dina starka sidor.Som en del av världens ledande logistikföretag har du möjlighet att vidga dina vyer och uppnå resultat tillsammans med de bästa i branschen. Allt vi kräver från dig är ditt engagemang, att du tror på dig själv och att du har vad som krävs för att utföra jobbet!

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

Som Innesäljare på DHL så ansvarar du för en egen kundportfölj, men du jobbar tillsammans i ett team med andra innesäljare. Tjänsten är på heltid, och du rapporterar direkt till Telesales Manager.

  • Du ansvarar för säljbearbetning över telefon och för en aktiv dialog med befintliga-, och potentiella kunder kring våra produkter och logistiklösningar.

  • Du driver säljarbetet självständigt tillsammans med övriga säljare i Telesales-teamet i våra lokaler.

  • Du ansvarar för att våra kunder får den bästa möjliga logistiklösningen utifrån deras behov.

    Kvalifikationskrav och personliga egenskaper som krävs för rollen:

  • Goda språkkunskaper i svenska såväl som i engelska
  • God kommunkativ förmåga, både muntligt och skriftligt
  • Erfarenhet av försäljningsarbete med dokumenterat goda resultat
  • Erfarenhet av logistikbranschen är en fördel
  • Du är affärsmässig och förstår vad som genererar långsiktig lönsamhet
  • Du tycker om att jobba mot utmanande personliga mål
  • Du är representativ och professionell
  • Goda PC-kunskaper och planeringsförmåga
  • Stark egen drivkraft och en förhandlare som har förmåga att göra avslut

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vaxjo
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Logistik / Transport | Deltidsjobb