Inaktiv platsannons

Miljösamordnare i Göteborg

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Om tjänsten

Miljösamordnare

Till Region Bygg Väst söker vi en Miljösamordnare med inriktning på certifiering av byggnader.

Vår region är idag fördelad på åtta Arbetschefsgrupper, verksamma i Västra Götaland och Halland. Vi tror på att specialisering är en nyckel till framgång. Våra projekt drivs av kompetent produktionsledning tillsammans med spetskompetens inom bl.a. projektering, installationsledning, KMA och inköp.

Rollen som Miljö-samordnare innebär att du kommer att stödja projekt praktiskt med miljöcertifiering så som tex.; WELL building, BREEAM, LEED, Svanen och Miljöbyggnad.

I denna roll arbetar du med stor bredd vilket ger dig en helhetsbild i de projekt du är engagerad i. Du har kontakt med projektörer, kund och produktion. I arbetsuppgifterna ingår också att vara bollplank kring Peabs definition på hållbart samhällsbyggande och hur vi praktiskt ska implementera detta i våra projekt samt vara stöd kring dessa frågor i anbudsskeden.

Du ingår i vår produktionsstödsgrupp, driver arbetet tillsammans med våra KMA-samordnare och rapporterar till Produktionsstödschef. Arbetet innebär i viss mån dagliga resor. Det finns möjlighet att vara placerad vid något av våra andra kontor i regionen.

Krav är att du har minst 3 års erfarenhet från liknande arbete och genomfört miljöcertifiering/märkning enligt något av följande system: Svanen, Leed, Miljöbyggnad, BREEAM eller WELL. Meriterande är om du är BREEAM-SE-AP eller vill utvecklas till det.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej