Inaktiv platsannons

System- och processpecialist i Solna

Group Finance and Sourcing ansvarar för PostNords Ekonomi- och Finansstyrning och är en enhet med 80 medarbetare där en av enheterna är Business CIO Finance & Sourcing som skall säkra ett effektivt, stabilt och ändamålsenligt IT-stöd i linje med verksamhetens behov.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Vi är ett litet team och vårt uppdrag är bl a att koordinera, ta fram lösningar och beställa utveckling på uppdrag av processägare inom Finance and Sourcing med beaktande av krav från staber, Länder och AO. Placeringsort Solna.
 
Du har vad som krävs
Du ansvarar för beställning och samordning av utveckling av Group Finance and Sourcing olika system. Du säkrar att verksamhetens krav ligger i linje med fastställd målbild/-arkitektur, säkrar efterlevnad av regelverk, är stödjande vid incidenter och följer upp SLA. 
Du deltar i aktiviteter som bedrivs inom Finance and Sourcing, där ni tillsammans säkerställer att projektmål och legala krav uppnås. Vid behov kommer du att axla rollen som projektledare. Planlagda aktiviteter är bl a IFRS 16, applikationskonsolidering, förstudie S/4, elektroniska fakturor, harmonisering av fakturerings- och inköpsprocesserna. Vi anammar ett agilt arbetssätt. 
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande befattning och har kunskap om SAP, gärna även i Cognos Controller. Du har dokumenterad erfarenhet av utveckling inom komplexa affärs- och stödprocesser med tillhörande IT. Du har en universitetsexamen i företagsekonomi, systemvetenskap eller motsvarande. Givetvis behärskar du svenska och engelska i tal och skrift 
Du har en stark analytisk förmåga, en intellektuell nyfikenhet och ett affärsmässigt tänkande. Du är självgående, driven, proaktiv och kvalitetsmedveten, och har lätt för att samarbeta både inom och utanför teamet. 
 
Vi levererar
Mångfald är en naturlig del av PostNord koncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och en förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt. 
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Deltidsjobb