Inaktiv platsannons

Business Development Tech Lead i Solna

Vill du utvecklas i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? PostNord söker nu en teknisk ledare och är du den vi söker kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och en spännande karriärväg! Tjänsten är placerad på PostNords huvudkontor i Solna

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Business Development på Affärsområde Communication Services är under tillväxt och 
ansvarar för att utveckla existerande och framtida kundgränssnitt och tjänster inom digital och fysiskt kommunikation i Norden. Vi jobbar tätt med produktspecialister, i agila utvecklarteam och med partners.  
Som Tech Lead stödjer du produktägarna och teamen i deras arbete att bygga synergiska, användarvänliga och säkra lösningar och representera Communication Services i olika forum. I rollen ingår också att kommunicera, lyfta och driva affärsmässiga operativa arkitekturfrågor kring våra agila produktutvecklingsinitiativ.  
 
Du har vad som krävs
Du är utvecklare och arkitekt med vana att översätta affärskrav till implementation samt vara länken mellan affärssidan och teknisk lösning. Du är prestigelös evangelist och ledargestalt samt har lätt för att skapa nätverk. Du ser helheten, mönster och guidar rätt samtidigt som du har intresse för att bygga agila arkitekturer som förändras över tid. Att arbeta självständigt i stora miljöer med många integrationer och beroendepunkter är en självklarhet. 
Du är nyfiken och leder arbete med innovation, säkerhetsgranskningar och projektuppsättning. Du är inte främmande för att lära dig mer om kod och utvecklingsmiljöer eller andra lågnivåsaker för begränsade punktinsatser eller för att skapa förståelse. 
 
Vi levererar
Välkommen till ett team som driver förändring och möjliggör att affärsområdet når sina mål och levererar resultat. Här finns möjlighet att få vara med på en spännande förändringsresa som möjliggör egen utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Sommarjobb