Inaktiv platsannons

Produktionsspecialist / Systemansvarig i Solna

Vill du utvecklas i en dynamisk och föränderlig miljö på en av nordens största arbetsplatser? På PostNord söker vi nu en systemspecialist. Tjänsten är placerad inom enheten Produktionslogik, en del av Produktionsoptimering i PostNord Sverige, på PostNords huvudkontor i Solna.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Enheten ansvarar för PostNords produktionssystem. Förändringstakten är hög med fokus på lönsamhet, effektivitet och hög kvalitet. Du har övergripande systemansvar med ansvar för att säkerställa verksamhetens krav mot IT och externa IT leverantörer, vilket innefattar bland annat kravställning systemutveckling, acceptanstester, systemförvaltning. Du driver utvecklingsprojekt och tar fram samt implementerar framtagna lösningar i verksamheten. Du arbetar nära affärsområden, koncern och IT och leverera utveckling samt ansvarar för ett helhetstänk och en stabil och kvalitativ implementering, samtidigt är du aktiv i gruppen.
 
Du har vad som krävs
Du är van att fånga upp krav från verksamheten och omsätta dessa till IT krav. Leder och planerar kravarbetet som helhet för ditt område samt kommunicerar med olika intressenter kring behov och lösningar. Du arbetar Agilt, är flexibel och anpassar dig lätt i en miljö som förändras över tid.  
Du har högskoleexamen samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 
Som person är du nyfiken med förmåga att initiera och driva förändringar. Med en analytisk och strategisk tankeförmåga ser du till helheten och skapar samarbeten genom dialog och engagemang.  
 
Vi levererar
Välkommen till ett team som driver förändring och möjliggör att vi når våra mål med resultat. Här finns möjlighet att få vara med på en spännande förändringsresa som möjliggör egen utveckling. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten. 
 

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Solna | Logistik / Transport | Sommarjobb