Inaktiv platsannons

Produktionschef i Östersund

PostNords framgång är helt beroende av skickliga chefer och engagerade medarbetare. Vi söker nu en Produktionschef som vill vara med och leda vår terminal för Brev och Logistik i Östersund.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Produktionschefen har ett övergripande ansvar för all produktionsverksamhet inom sitt område. Som Produktionschef är du navet i terminalens arbete för att bli mer kund- och lönsamhetsorienterade, med uppgift att stärka ansvars- och servicekänslan hos dina medarbetare. Du kommer att ställas inför utmaningar som är både stimulerande och lärorika. 
I denna roll har du många kontaktytor internt såväl som externt. Du har en mycket god förmåga att agera i relationer med kunder samt har en mycket god samarbetsförmåga. Vi värderar din uthållighet och stabilitet högt. Du är lugn och kontrollerad i stressade situationer samt förblir motiverad och effektiv.  
 
Du har vad som krävs
Vi söker dig med goda chefs- och ledaregenskaper och som bedriver ett modernt chefs- och ledarskap. Erfarenhet av förändringsledning är meriterande. Du drivs av samverkan och att aktivt utveckla vårt kund- och lönsamhetsfokus i hela verksamheten. Du har flerårig erfarenhet av liknande arbete och kan leda genom andra ledare. Din personlighet är viktig och vi söker dig som vågar ta initiativ, har starkt kund/resultatfokus och förmåga att motivera och engagera medarbetare. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet och grundläggande kunskap om lagar och avtal. Du har minst B-körkort och tillgång till bil då resor i tjänsten förekommer
 
Vi levererar
PostNord har stort fokus på kundupplevelsen för både kunder och mottagare. PostNord arbetar för människors lika värde och människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Östersund
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej