Inaktiv platsannons

Försäljningschef KAM i Malmö / Göteborg

Är du en erfaren och modig affärsmässig ledare som vill vara med på vår resa? Vi söker just ni en Försäljningschef till vår KAM avdelning i Södra Sverige med placering i Malmö eller Göteborg.

Om tjänsten

Bli en del av vårt team
Du ansvarar tillsammans med vårt KAM team för våra största kunder i södra Sverige , där du leder och utvecklar arbetet som bidrar till lönsamma affärer. Du bidrar med affärsmässighet i vår ledningsgrupp samt i olika projekt kring försäljning. 
Som chef ansvarar du för att utveckla, leda och följa upp verksamhet och medarbetare. Du bedriver ett coachande och kommunikativt ledarskap som för gruppens arbete framåt. Din enhet består av tio kompetenta medarbetare. Du rapporterar till Försäljningsdirektör för PostNord Sverige. 
 
Du har vad som krävs
Du har en högskoleexamen inom relevant område eller motsvarande likvärdig erfarenhet . Du har mångårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap och att leda i förändring och mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från logistikbranschen är meriterande.  
Du har B-körkort och möjlighet att resa. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en driven person som är lyhörd och relationsbyggande. Du är ansvarsfull, tydlig och resultatorienterad i ditt arbetssätt.  
 
Vi levererar
Mångfald är en naturlig del av Postnord koncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.
 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö / Göteborg
Typ av kontrakt
Sommarjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Logistik / Transport | Sommarjobb