Inaktiv platsannons

Kvalificerad Redovisningsekonom till Heliospectra i Göteborg

Om tjänsten

 

Heliospectra är marknadsledande inom intelligent LED-belysning för kommersiella odlare och plantforskare. Vår vision är ge odlare verktygen att på ett standardiserat och hållbart sätt producera grödor av högsta kvalitet. Genom att implementera intelligent LED-teknik och automationsprogram kan odlare öka effektiviteten genom en kontrollerad livsmedelsproduktion. Detta innebär minskade energikostnaderna, minskat produktionsavfall och möjligheten att producera grödor av högre kvalitet som ser bättre ut, smakar bättre och håller längre. 

 

Företaget utsågs 2017 till Sveriges näst snabbast växande teknikföretag i Deloittes Sweden Technology Fast 50. Allt eftersom företaget växer söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom att ansluta sig till vår finansavdelning.

Om tjänsten
Som Kvalificerad Redovisningsekonom blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för hela redovisningen, löpande bokföring, skatt, periodiseringar, avskrivningar, lagerredovisning, löner samt månads-, kvartal-, och årsbokslut. Du blir en del av en ung och växande organisation och du rapporterar direkt till CFO. Arbetet sker i affärssystemet Monitor, Visma lön och Excel. På kontoret finns flera nationaliteter och engelska är därmed det givna språket på många möten. Tjänsten är placerad på huvudkontoret där det idag arbetar cirka 25 personer.

Vem söker vi?
Den här tjänsten passar för dig som är attraheras av ett utmanande jobb i ett spännande bolag. Du som söker har ett par års relevant yrkeserfarenhet, gärna från en liknande roll och har även en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office med tyngdpunkt på Excel och det är meriterande om du tidigare har arbetat med lagerredovisning och/eller löner. Du som söker bör ha gjort bokslut självständigt och ha en bredd i din kompetens. Tjänsten innefattar även internationella kontakter därmed är det viktigt att du förutom svenska även kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbeta i affärssystemet Monitor eller Visma lön är det ett plus.

Som person trivs du att arbeta operativt med tyngdpunkt på redovisningsfrågor.  Du är nyfiken och analytisk, lär dig snabbt och tar stort eget ansvar. Vi tror att rätt person har ett stort eget driv, är självgående och vill växa i din roll tillsammans med bolaget. Vidare är det viktigt att du är noggrann i dina uppgifter och har ett serviceinriktat och lyhört sätt. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb