Inaktiv platsannons

Redovisningsansvarig till Mediq i Göteborg

Om tjänsten

 

Mediq Sverige AB är en ledande aktör inom global hälso- och sjukvård. Varje dag förbättrar vi livet för miljontals människor genom att tillhandahålla sjukvårdsmaterial, medicintekniska produkter, leveranser, utbildning och rådgivning till våra kunder som återfinns både inom den privata och offentliga sektorn. Vår mission är att vara en pålitlig leverantör till hälso- och sjukvården och bidra till att människor får ett så bra liv som möjligt. Vår vision är att vara våra kunders och partners förstaval. 

Vi tillhör den nederländska koncernen Mediq N.V som ursprungligen grundades 1899 och har ca 2.500 medarbetare i Europa. Mediq Sverige har idag drygt 240 engagerade medarbetare och tillsammans levererar vi ut ca 4 miljoner orderrader/år. Vårt huvudkontor och logistikcenter ligger i Kungsbacka, men vi har verksamhet på ytterligare fyra orter i Sverige. Mer information finns på vår hemsida.

Mediq söker en Redovisningsansvarig till deras kontor i Kungsbacka. Du kommer starta som inhyrd konsult via SJR och vara inhyrd under sex månader och därefter går inhyrningen över till en tillsvidareanställning hos Mediq. Uppdraget startar helst i mitten av juni för att få en överlämning, därefter finns möjlighet att gå på semester. Tjänsten är på heltid.

Rollen

Rollen innebär månadsrapportering till moderbolaget i Holland, cash flow-rapportering, sammanställning av moms- och skattedeklarationer, årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklaration samt delaktighet i budgetprocessen. Du ingår i en grupp på sju person och rapporterar till Ekonomichef.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning inom ekonomi och flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och bokslut. Du har mycket goda kunskaper i redovisningsfrågor rörande varulager och har vana ifrån internationell miljö med mycket transaktioner. Som person tror vi att du är självständig, analytisk och kommunikativ. Du gillar att utveckla din arbetsroll och förbättra ditt arbete.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb