Inaktiv platsannons

Erfarna Ekonomikonsulter till SJR i Stockholm

Om tjänsten

Vi har stor efterfrågan på våra ekonomikonsulter just nu. Därför söker vi dig som är intresserad av interimsuppdrag hos våra kunder med omnejd. Vi söker erfarna ekonomikonsulter till både kortare och längre uppdrag, på hel- och deltid. Vi söker även dig som någon gång funderat på att starta eget bolag och bli din egen. 

Som associerad konsult på SJR får du möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag och varierande arbetsuppgifter i olika branscher och företag.  Med SJR har du möjlighet att prova på nya branscher både som anställd konsult och för dig som vill arbeta som interimskonsult via ditt eget bolag.

Med vårt nätverk bland intressanta uppdragsgivare och vår långa erfarenhet kan vi matcha din kompetens mot din nästa spännande utmaning.

Exempel på roller:

  • CFO
  • Ekonomichef
  • Business controller
  • Financial controller
  • Produktionscontroller
  • Projektcontroller
  • Redovisningsansvarig
  • Redovisningsekonom

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat som kvalificerad ekonom minst 5 år. Du har erfarenhet från flera ekonomi- och affärssystem samt gärna erfarenhet av att arbeta i internationella och tillverkande bolag. Meriterande är också om du är flytande i både svenska och engelska.

Personliga egenskaper 
Som konsult stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Du vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt och kan snabbt sätta dig in i avancerade arbetsuppgifter. Som person är du en affärsorienterad, noggrann, analytisk problemlösare som kontinuerligt söker förbättringspotential samt har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du drivs av att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. 

 

 

 

 

 

 

CFO, Redovisningsekonom, redovisnignschef, controller, koncernredovisning, businesscontroller, financialcontroller, ekonomiansvarig, interimskonsult, ekonomi, finans, underkonsult

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb