Inaktiv platsannons

Compensation & Benefit Coordinator i Stockholm

Om tjänsten

 


För vår kund SC Motors rekryterar vi nu en Compensation & Benefit Coordinator. SC Motors Sweden AB är ett helägt dotterbolag inom det japanska handelshuset Sumitomo Corporation, som är ett av Japans äldsta och största handelshus med 72 000 anställda i koncernen och en verksamhet i 65 länder. Det europeiska huvudkontoret finns i London. Sumitomos svenska verksamhet, SC Motors, är importör av Hyundai, Citroën, Mitsubishi och DS Automobiles. Företagsgruppen SC Motors består av ca 120 anställda med många olika kompetenser och inriktningar vilket gör dem till en spännande och dynamisk arbetsplats. 

 

SC Motors utvecklar just nu en strategisk Compensation & Benefit funktion och söker dig som vill arbeta som Compensation & Benefit Coordinator. Du kommer arbeta i en mycket stimulerade och utvecklande miljö i samarbete med ett glatt team inom HR där man arbetar och utvecklar gemensamt.


Om tjänsten

SC Motors arbetar i en bransch som genomgår stora förändringar och företaget befinner sig på en spännande resa som kommer att kräva stort fokus, engagemang och samarbete i teamet. Tjänsten tillhör en ny avdelning som är under utveckling, där målsättningen är att skapa mervärde för organisationen genom proaktivt HR-arbete och värdeskapande processer som ska bidra till att utveckla och stödja chefer och medarbetare att nå sina och verksamhetens mål. Det betyder att du kommer vara med och forma ditt arbete tillsammans med övriga i teamet.  

Det huvudsakliga arbetet kommer att vara operativt och innefatta koordinering och administration av företagets hela löneprocess, 5 bolag och ca 120 medarbetare fördelat på tjänstemän och kollektivanställda. SC Motors har också några utlandsanställda med specifika löneupplägg. Du kommer att arbeta i en välutvecklad digitaliserad miljö och vara en supportfunktion internt gentemot medarbetare och chefer gällande lön och förmåner. Du kommer att jobba brett med kompensationsfrågor och HR administration.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Dagligt arbete med hela löneprocessen (Kontek och HRM Flex)
  • Hantering av tjänstebilar, bonus och förmåner
  • Försäkringar och pensioner
  • Statistik och rapportering
  • Övrig HR administration såsom anställningsavtal och lönerevision

 

Din bakgrund

Du har en YH utbildning inom lön och har arbetat med hela löneprocessen i minst 2 år. Har du erfarenhet av att ha arbetat på en redovisningsbyrå är det meriterande. Du har goda systemkunskaper och trivs i en digital miljö.

Du har analytiska egenskaper och trivs med att skapa struktur och ordning i ditt arbete. Som person är du självständig, positiv, lösningsfokuserad och engagerad. Du uppskattar utveckling och förändring, är tydlig i din kommunikation samt har en stark känsla för service. Även om teamet jobbar tätt ihop behöver du vara självständig i ditt arbete och ha en god förmåga att prioritera och driva dina ärenden på ett affärsmässigt samt strukturerat sätt. I övrigt är det viktigt för oss att du har en god administrativ förmåga, är lösningsfokuserad, noggrann och flexibel.

SC Motors kontor är lokaliserat i väldigt fina och moderna aktivitetsbaserade lokaler i Bredden, Upplands Väsby.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Ekonomi / Juridik | Deltidsjobb