Inaktiv platsannons

Service Manager i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Din framtida utmaning

Inom Support & Services, avdelningen Communication och i projekten arbetar gruppchefer, projektledare, systemingenjörer, administratörer och ILS-ingenjörer sida vid sida. Kulturen som råder på avdelningen genomsyras av viljan att vara affärsmässiga och prestera. Rollen kommer innebära kontakter även med kund.

Som Service Manager arbetar du nära dina kunder och ansvarar för förvaltning och vidareutveckling av våra lösningar. Du ansvarar för att rutiner, processer och SLA följs samt ger förslag på förbättringar och nya funktioner. Du utvecklar dina kunder både affärsmässigt och tekniskt genom förståelse för deras verksamheter.

I den här rollen erbjuds du en vardag med stor variation innehållandes utmanande frågeställningar!

Uppdraget handlar om att både förvalta och utveckla befintliga lösningar. Du samarbetar tätt med vår Service Desk, andra Service Managers, systemutvecklare och systemingenjörer. Du kommer leda förvaltningsmöten med kunden och vara aktiv vid större incidenter och problem. Du kommer även agera projektledare i nya vidareutvecklingsprojekt.

I arbetet förekommer även mycket kontakter med interna och externa underleverantörer

 

Den du är idag

Den vi söker ska ha lätt för att etablera ett förtroende hos kunden. Då vi arbetar med tekniskt avancerade produkter och projekt ser vi gärna att du har en teknisk bakgrund.

Du bör ha erfarenhet som projektledare, med kommersiell inriktning.

Har du arbetat som ledare i någon roll är det önskvärt, gärna med direkta kundkontakter. Erfarenhet från tjänsteaffärer inom IT är en merit.

Du måste ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, att skapa en bra atmosfär och intresse och engagemang i mötet med andra människor

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | IT | Heltidsjobb (förstajobb)