Inaktiv platsannons

Driven Teknikinformatör i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelning Technical Information består av ca 100 medarbetare fördelade på fem sektioner. Våra medarbetare jobbar med teknikinformation, utbildningsmaterial, projektledning och illustrationer till både Saabprodukter och andra leverantörers produkter. Vi tillhandahåller även teknisk support till Gripen-operatörerna, samt förvaltar våra produktionssystem och supportar användarna.

Din framtida utmaning

Har du förmågan att kommunicera ut ett tekniskt budskap i text och bild? Gillar du också att utveckla ny teknisk dokumentation på ett effektivt och smart sätt? Då ska du söka dig till rollen som teknikinformatör!

Som teknikinformatör ansvarar du för planering och framtagning av tekniska instruktioner för en specificerad målgrupp. 

Den du är idag

Vi vill förstärka vårt team med dig som gärna tar dig an nya uppgifter och är drivande framåt utan att tumma på kvaliteten. Du har en god kommunikationsförmåga som stärker samarbetet med andra och du bidrar med entusiasm till gruppen och i arbetet.

Vi söker erfarna teknikinformatörer eller flygtekniker/ingenjörer med goda kunskaper att skriva på engelska. Underhållsberedning är meriterande.

Då du kommer jobba i ett utvecklingsprojekt är det viktigt att kunna jobba självständigt men även i grupp. Vara flexibel och initiativtagande är ett måste.

Din utbildningsbakgrund är mindre viktig men vi ser gärna att du har en universitetsutbildning inom relevant område. Viktigast är att viljan att lära sig finns.

Mycket god engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)