Inaktiv platsannons

Produktionschef Asfalt Tillverkning i Norrköping

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 
 
Vi har verksamhet inom Asfalt i Sverige, Norge och Finland, och förser det nordiska vägnätet med högklassiga beläggningar. I våra fabriker producerar vi asfalt med hög grad av återvunnet material. Vi är vi en ledande aktör inom Asfalt, i Sverige har vi 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda. 
 
Till vår asfalttillverkning i Norrköping söker vi nu
 
Kunnig och engagerad Produktionschef

Du är en nyckelperson i verksamheten och den som ansvarar för att tillverkningen når uppsatta mål. Det är din uppgift att planera och leda verksamheten och säkerställa att produktionen drivs på ett kostnadseffektivt sätt och med fokus på kvalitet och säkerhet.

Planering av resurser, produktion, kvalitet och logistik samt ekonomiskt ansvar och löpande uppföljning av verksamheten är viktiga arbetsuppgifter i din vardag.
 
Andra arbetsuppgifter i tjänsten kan vara att:
  • Arbeta med och driva frågor gällande arbetsmiljö och säkerhet
  • Arbetsleda personal och underentreprenörer
  • Ansvara för kvalité och inköp
  • Planera underhåll och service samt kartlägga investeringsbehov.
Du kommer också ha löpande kontakt med kunder, såväl interna som externa, och framförallt med entreprenadverksamheten inom asfalt.
 
Produktion, ledarskap, asfalt – tre saker du brinner för!
 
Du som kommer lyckas som produktionschef hos oss är en engagerad person och en trygg ledare med ett tydligt och inkluderande ledarskap samt ett genuint intresse för produktion, kvalitet och säkerhet.
 
Du är en lagspelare som tar ditt ansvar för laget på allvar och det är givet för dig att genom att vara lyhörd och transparent se till att dina medarbetare är motiverade och utvecklas i sina arbeten.

Du har också:
  • Teknisk utbildningsbakgrund med fokus mot beläggning/entreprenad, alternativt inom maskinteknik, logistik eller utbildning vid Bergskolan
  • Erfarenhet av ledarskap i liknande roll inom produktion
  • God datavana och vana att arbeta med Office-programmen
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • Har B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.
Erfarenhet av kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete samt framgångsrikt säkerhetsarbete är meriterande.
 
Ansök senast 25 juni ! Eller varför inte redan idag?
 
Vi arbetar löpande med ansökningarna, så ansök gärna omgående genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

Om du har frågor kring tjänsten så får du gärna kontakta rekryterande chef Tomas Andersson på 010-449 32 20.

Vi ser fram emot din ansökan!
 
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)