Inaktiv platsannons

Sportamore söker Kundtjänstmedarbetare i Stockholm

Sportamore is the leading sporting goods e-tailer in the Nordics. We are a fast growing pure player that is currently looking for a world class candidate to join our team.

Om tjänsten

Älskar du att ha kunden i fokus och brinner du för service? Sportamores kundtjänst har vunnit pris for nordens bästa kundtjänst och söker nu en stjärna till vårt svensktalande team!

Arbetsuppgifter

Som Kundtjänstmedarbetare kommer ditt främsta uppdrag att vara att få våra kunder att säga ”Jag älskar att shoppa på Sportamore!”. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Hantering av frågor som rör allt från sortiment och varumärken till fakturor och logistik.
  • Skrivning av copy som exponeras på Sportamore.se.
  • Skrivning av guider och produkttexter.
  • Kommunikation genom mail, telefon, Facebook, chatt och bloggar.

Du kommer att tillhöra ett drivet Kundtjänst-team om ca 15 personer och rapportera till Kundtjänstchef.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen söker vi dig med följande kvalifikationer:

  • Svenska som modersmål
  • Mycket god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift
  • God datavana

Vi söker dig som älskar att överträffa kunders förväntningar. Som person är du professionell, personlig och pedagogisk. Hos oss värderas ambition och talang minst lika högt som din bakgrund. Du delar vår starka övertygelse om att lojalt kämpa tillsammans i ett team är förutsättningen för att lyckas.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en växande arbetsplats där du är med och påverkar vår resa. Vi tror på öppenhet, kreativitet och prestigelöshet. Förutom goda villkor erbjuder vi bland annat gym på jobbet, branschens grymmaste kollegor, flexibla arbetstider och bra personalrabatt. Läs mer om hur det är att arbeta på Sportamore här på vår karriärsida.

Antar du utmaningen?

I så fall ser vi fram emot din ansökan! Då vi kallar till intervjuer löpande är du välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor med placering i Alvik, Bromma.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Magdalena Krysiak på .

Välkommen med din ansökan!

Sportamore värnar om en rekrytering och arbetsplats fri från diskriminering, som ger lika möjligheter för alla. Vi tror på att mångfald inom erfarenheter, perspektiv och bakgrund leder till en bättre arbetsmiljö och därmed en bättre kundupplevelse. 

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | IT | Heltidsjobb (förstajobb)