Inaktiv platsannons

Vi söker tekniker med Elektriker bakgrund i Norrtälje

Om tjänsten

Vill du vara med och utveckla ett Vattenfall Services som växer? Nu söker vi en tekniker till Norrtälje! Vi söker dig som är elektriker och vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. 

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.  

Din roll som tekniker

Vi söker dig som är elektriker och vill ha omväxlande arbete med stort tekniskt innehåll. Det här är ett jobb för dig som gillar att jobba utomhus och att lösa tekniska problem i fält. Som linjemontör kommer du  jobba i mindre projekt och med nyanslutningar. Även felavhjälpning och underhåll ingår i tjänsten. Vi arbetar mestadels i lag men utför också en hel del projekt på egen hand.

Du kommer att utgå från vår etableringar i Norrtälje. Resor är en naturlig del av arbetet och beredskap kan ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som tekniker

I grunden har du en elutbildning, KY-utbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som distributionselektriker / linjemontör. Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom:

  • ESA 14

  • Säkerhet på väg

  • Heta arbeten och

  • Hjärt- och lungräddning.

Har du även AMS-utbildning eller andra speciella erfarenheter som t.ex. ledande montör, är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort. BE-körkort är meriterande.

Vi är en härlig grupp på 24 personer som har roligt tillsammans! För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork och samarbete med andra, både internt och externt. Som person har du entreprenörskänsla och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Du upprätthåller en god service och har ett högt säkerhetsmedvetande i ditt arbete.

Frågor

Rekryterande chef Martin Löfström, tfn 072-213 77 66

Rekryterare Milla Andersson, tfn 0702689753

Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Ansök på
 

                       
Fackliga representanter

Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.                                                                                                                                      

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på

Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.


Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrtälje
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrtälje | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)