Inaktiv platsannons

Elkraftstekniker - Vattenfall Services i Osby

Om tjänsten

Vill du ha ett fritt och omväxlande jobb där du bygger framtidens elnät? Har du erfarenhet av elkraftsbranschen och söker nya utmaningar? Då kanske den här tjänsten kan vara något för dig!
 
Nu rekryterar vi två Elkrafttekniker till Constructions avdelning Projektledningar Syd. Du blir stationerad på hemorten och ditt arbetsområde är i första hand norra och mellersta Skåne.
 
Din roll som Elkraftstekniker
Du att arbeta med om- och nybyggnation av lokalnät, 0,4-24kV, men även underhållsarbeten kan förekomma. Vi arbetar oftast i team, men utför också enskilt arbete.
Constructions huvuduppdrag inom Vattenfall Services är att driva projekt. Projekten kan löpa under några veckor upp till månader. Allt vi gör präglas av hög säkerhetsstandard från planering till genomförande.
 
Arbetsområdet är i första hand norra och mellersta Skåne (Osby-Hässleholm-Hörby och öster därom). Hemstationering tillämpas vilket gör placeringsorten flexibel. Resor är en naturlig del av arbetet. Övernattning och eventuellt beredskapstjänstgöring kan förekomma.
 
Dina kvalifikationer som Elkraftstekniker
Vi ser helst att du har några eller flera års erfarenhet av att arbeta med linjebyggnation och elkraftsmontage, att kunna arbeta på hög höjd är ett krav. Erfarenhet av arbete som ledande montör är meriterande.
Vi ser gärna att du har en el- utbildning på lägst gymnasienivå. Har du utbildningar som till exempel ESA, Säkerhet på väg, Heta Arbeten, Hjärt- & lungräddning och AMS är det ett plus. B-körkort och goda språkkunskaper svenska är ett krav.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett ansvarsfullt och självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du kan växa i din roll. Vi har ett arbetsklimat där vi hjälper varandra och arbetar alltid med högt säkerhetsfokus. Som anställd på Vattenfall Services får du tillgång till egen servicebil, förmånlig pension, avtal och försäkringar samt ett flertal förmåner inom friskvård och hälsa.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Osby
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt, IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Osby | Civilingenjör / Arkitekt | IT | Heltidsjobb (förstajobb)