Inaktiv platsannons

Är du bra på att lyssna? i Stockholm

Mansjouren, Stockholms l... Är du bra på att lyssna och vill göra samhällsnytta på din fritid? Mansjouren är ett forum för människor i behov av någon att tala med. Vår verksamhet bygger på volontärers engagemang. Mansjouren är en ideell förening...

Om tjänsten

Mansjouren, Stockholms län

Är du bra på att lyssna och vill göra samhällsnytta på din fritid? Mansjouren är ett forum för människor i behov av någon att tala med. Vår verksamhet bygger på volontärers engagemang.

Mansjouren är en ideell förening vars värdegrund är att alla har lika värde och vi tar emot alla som vill ha och behöver vårt stöd. Vi behöver ständigt fler volontärer, som kan lyssna på människor som behöver någon att prata med. Vi har telefonmöten, enskilda möten, parsamtal och gruppsamtal.

Har du själv gått igenom någon form av livskris är det ett extra plus.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget utförs i trevliga lokaler vid Hornstull på Södermalm i Stockholm. När volontären fått lite erfarenhet finns möjlighet att arbeta hemifrån. Tiden för uppdraget varierar från morgon till kväll, vi kommer överens om vad som fungerar bäst för just dig. Just nu har vi framförallt behov av personer som kan dagtid.
Specifika önskemål eller information: 
Alla oavsett könstillhörighet kan ansöka, för att bibehålla en bra balans i föreningen. Vi har telefonmöten, enskilda möten, parsamtal och gruppsamtal. Ingen förkunskap behövs, vi tillhandahåller adekvat introduktion och det stöd du behöver i form av intern/extern utbildning och handledning.
Minimiåtagande: 
Vi ser helst ett åtagande på någon timme i veckan men det viktigaste är kontinuitet.

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Volontärarbete
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Volontärarbete